OVK-besiktning för BRF Askungen i Stockholm

Den 25 oktober kommer Franska Bukten till BRF Askungen, Fredhälssgatan 5-7 och Rålambsvägen 58 i Stockholm för att utföra OVK-besiktning på fastigheten. OVK innebär att Franska Buktens besiktningsmän genomför okulär besiktning av ventildon och ventilationskanaler. Luftflöden i boendelägenheterna mäts och dokumenteras. Boende behöver antingen vara hemma eller lämna nyckel till Franska Buktens personal. Beräknad tidsåtgång per lägenhet är ca 5-10 min.

Hur kommer besiktningsmännen in i lägenheten?

Alternativ 1. Ni är hemma under aviserad tid

Alternativ 2.

Lämna nyckel till oss mellan 07.45-08.00 samma dag i trapphuset, Fredhällsgatan 5. Märk nyckel med namn och lägenhetsnummer. Nyckeln lämnas tillbaka i brevinkastet senare samma dag om inte annat avtals på plats.

Avisering av besiktningen till samtliga lägenheter via brevinkast och på anslagstavla sker ca en vecka i förväg. Läs om hur Franska Bukten arbetar med OVK-besiktningar i Stockholm.

OVK-besiktning – tid och kontaktuppgifter

Datum: 25 oktober, 2017
Tid: 7:45-16.00
Kontaktpersoner:
BRF, Räit Joandi

Franska Bukten, Glenn Ingelsson,
mobil: 073-073 22 28
e-post: glenn.ingelsson@franskabukten.se

Om Franska Bukten

På AB Franska Bukten arbetar 7 riksbehöriga OVK besiktningsmän som är uppdaterade på gällande OVK krav och regler. Vi har tillgång till de flesta mätinstrument som finns på marknaden och håller dem självklart kalibrerade.

Leave a Reply