Service och serviceavtal

Ta kontakt med oss för att få mer information om hur du kan få en trygg och driftsäker ventilation med hjälp av våra serviceavtal. Skriv gärna vilket företag, vilken förening eller offentlig organisation du representerar.  Serviceledare

  ALEXANDER AUDELL 
  08-400 615 10
  alexander.audell@franskabukten.se

  Serviceavtal för ventilationssystem


  Teckna ett ventilations-serviceavtal som sänker driftskostnaderna och behåller nöjda besökare, hyresgäster och boende i dina fastigheter. På Franska Bukten utför vi serviceåtgärder och kontroller utefter dina önskemål och ger gärna goda råd för att du ska kunna spara kostnader på både kort och lång sikt. 

  För dig som har en anläggning som är uppkopplad erbjuder vi även driftövervakning i din fastighet. För dig som har en anläggning som inte är uppkopplad, ser vi gärna över möjligheterna till det.

   

  Serviceavtalet i korthet

  • Ventilationsanläggningen kontrolleras enligt överenskommet intervall
  • Kontroll och hjälp på distans med fjärrövervakning av drift
  • Servicebesök som kontrollerar status och dokumenterar brister
  • Förslag på förbättringsåtgärder
  • Felavhjälpande åtgärder för att återställa anläggningens funktion
  • Utbyte, komplettering och service av spiskåpor, kolfilterfläktar etc.
  Vill bara säga att ni imponerar på mig stort. Ni sticker verkligen ut bland våra ramavtalare.

  Sina K, Fastighetsägarna

   

  Så här jobbar Franska Bukten

  Franska Bukten utför serviceåtgärder och kontroller i dina anläggningar utefter dina önskemål. Vi kommer gärna med goda råd kring hur du kan minska dina kostnader på såväl kort som lång sikt.

  När du tecknat ett serviceavtal med oss kontrolleras din anläggning enligt överenskommet intervall, så att du kan undvika kostsamma reparationer och driftavbrott.

  Vid våra servicebesök genomför vi en kontroll där status och eventuella brister dokumenteras. Vi kommer även med förslag på förbättringsåtgärder. Om det finns ett mer akut behov av felavhjälpande åtgärder arbetar våra servicetekniker snabbt för att återställa funktionen på din anläggning. 

  Tack vare våra serviceavtal som erbjuder en stabil drift har ett stort antal av våra kunder både lyckats sänka sina kostnader och behålla nöjda kunder och boende i sina fastigheter. 

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER