El, styr- och fastighets-automation 

Behöver du mer information om hur vi kan hjälpa till med fastighetsautomation? Beskriv ditt ärende kort och berätta vilket företag, förening eller offentlig organisation du representerar så återkommer vi inom kort.  Avdelningschef
  Fastighetsautomation

  THOBIAS THUNVIK
  08-400 615 30
  thobias.thunvik@franskabukten.se

  Fastighets-automation


  Franska bukten är en märkesoberoende helhetsleverantör inom  fastighetsautomation. Vi stöttar dig som fastighetsägare med allt från felavhjälpande insatser till uppgraderingar och nyinstallationer.

  Vi ser alltid till helheten och kommer gärna med goda förslag på lösningar utifrån dina önskemål och fastighetens förutsättningar.

   

  Erbjudandet i korthet

  • Märkesoberoende helhetsleverantör
  • Nyinstallationer
  • Felavhjälpande service
  • Uppgraderingar av befintliga anläggningar
  • Övervakning av drift och energianvändning
  Väldigt professionell energianalys som i slutänden sparade vår BRF på tiotusentals kronor årligen.

  Jerker Svanberg, BRF Svalan

  Så här jobbar Franska Bukten

  Franska Bukten är ett ackrediterat elinstallationsföretag  med fokus på styr- och reglerarbeten. Vi erbjuder allt från felavhjälpande underhåll och nyinstallationer till uppgraderingar av befintliga anläggningar.

  Våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet på området. Vi tar fram och implementerar kostnadseffektiva lösningar med utgångspunkt i din ambitionsnivå, till exempel i form av att göra det möjligt att övervaka drift och energianvändning. 


  Vårt arbete ökar driftsäkerheten och ger din fastighet en lägre energianvändning genom att nyttja de befintliga installationerna med dess funktioner och tillgångar. Vi stöttar även våra kunder genom att möjliggöra övervakning av större fastighetsbestånd via en gemensam portal.

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   


  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER