Entreprenad och installation

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med entreprenad och installation. Ge en kort beskrivning av ditt behov och vilket företag, organisation eller förening du representerar så hjälper vi dig vidare.  Kalkyl- och inköpschef

  FREDRIK LEJSKOG
  08-400 615 02
  fredrik.lejskog@franskabukten.se

  Ventilations-entreprenad och installation


  Vi  hanterar allt från nyinstallationer till ROT- projekt. Oavsett om det gäller en befintlig anläggning eller en helt ny installation, kan du vara trygg med att arbetet kommer utföras på ett korrekt sätt genom hela processen - från utredning och projektering till genomförande och slutbesiktning.

  Exempel på tjänster

  • Installation av ny ventilationsanläggning
  • Uppdatering av befintlig anläggning
  • Utredning och projektering
  • Konstruktionsarbeten, håltagningar och byggnationer
  • Brandskydd och isolering
  • Serviceavtal för övervakning av drift och energianvändning
  Tackar för tydlig info, smidiga besök, utmärkt tidspassning, bra återkoppling och trevligt bemötande!

  Styrelsen, Älvsjö Torg

   

  Så här jobbar Franska Bukten

  Vi har stor erfarenhet av att arbeta i olika typer av fastigheter och verksamheter. Vi utför regelbundet arbeten i såväl kontor, bostäder och butiker som industriella byggnader. Vår målsättning är alltid att hitta de mest effektiva och hållbara lösningarna utefter varje kunds unika behov.

  Vi är experter på alla delar av projektets faser, från det tidiga skedet med utredning och projektering till själva utförandet och den avslutande slutbesiktningen. Vi ansvarar även för omkringliggande arbeten med bland annat håltagningar, konstruktionsarbeten, brandskydd och isolering. Oavsett om det är en befintlig anläggning som ska ändras och kompletteras, eller en helt ny anläggning som ska installeras kan du som kund hos oss känna dig trygg. Vi tar stort ansvar för att arbetet utförs på ett korrekt sätt under hela processen.

  Vi erbjuder även våra kunder serviceavtal, där vi utöver våra sedvanliga servicebesök kan bistå med övervakning av drift och energianvändning. Allt för att ni ska lyckas uppnå god driftsekonomi och en stabil driftsäkerhet. 

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER