Injustering

Kontakta oss för mer information om injustering av ventilation. Skriv gärna vilket företag, förening eller offentlig organisation du representerar.    Ansvarig för ventilation

  FREDRIK JÖNSSON
  08-400 615 01
  fredrik.jonsson@franskabukten.se

  Ventilations-injustering


  Det är av största vikt att varje ventilationsteknisk mätning och injustering utförs av en person med god teknisk kompetens och förståelse för betydelsen av ett sunt inomhusklimat, samt med förmågan att se helheten. En rätt injusterad anläggning minskar energiförbrukningen och ger er förutsättningar för ett friskt inomhusklimat.

  Erbjudandet i korthet

  • Certifierad injusteringspersonal
  • Injustering enligt proportionalitetsmetoden
  • Optimering av anläggningen för energiekonomisk drift
  • Engagerade medarbetare som slutför uppdraget till gott resultat
  • Kalibrerade mätinstrument
  Vi känner Franska Bukten sedan ett antal år. Fredrik Jönsson har hjälpt oss i olika sammanhang, alltid snabbt och professionellt. Det är förvånansvärt nära mellan Franska Bukten och oss som fastighetsägare, vilket man inte upplever så ofta nuförtiden."

  Hania R

  Så här jobbar Franska Bukten

  Att injustera ventilationssystem är både tidskrävande och komplicerat, något som gör att det kräver såväl analytisk förmåga som ett metodiskt arbetssätt. För att säkerställa rätt kompetens bör därför bevis om certifierad personal kunna uppvisas. Injusteringscertifikat är inget direkt krav för utförande av injustering men en tydlig kvalitetsstämpel och intygande om erforderlig kunskap och erfarenhet.

  På Franska Bukten har vi självklart certifierade injusterare.

   


  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER