OVK-åtgärder

Vill du ha mer information om OVK-åtgärder? Kontakta oss med en kort beskrivning av ditt ärende och berätta gärna vilket företag, förening eller offentlig organisation du representerar.  Kalkyl- och inköpschef

  FREDRIK LEJSKOG
  08-400 615 02
  fredrik.lejskog@franskabukten.se

  Åtgärda OVK-anmärkningar


  I samband med att en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) genomförs uppstår ofta anmärkningar som behöver åtgärdas. Vi rekommenderar att besiktningen genomförs så att behoven tydliggörs innan åtgärder sätts in. På så vis får vi en god överblick över eventuella områden som kan behövas rättas till eller kräver mer utredning.

  Vi är vana att kommunicera med både lägenhetsägare och lokalhyresgäster efter våra kunders önskemål. Under arbetets gång dokumenterar vi de åtgärder vi utför i digitala egenkontroller, tack vare det har vi alltid en god överblick över vårt arbete.

  Erbjudandet i korthet

  • Utredningar av inomhusklimat, luftflöden, drag, ljud och radon
  • Rengöring av kanaler, don, fläktar och aggregat
  • Komplettering av don och ventiler
  • Injustering av luftflöden
  • Komplettering av kanalisation, ventiler och fläktar
  • Utbyte, komplettering och service av spiskåpor, kolfilterfläktar etc.
  Företaget har gjort OVK hos oss och vi är mycket nöjda med deras arbete.

  Upa H, BRF Heimdal

  Så här jobbar Franska Bukten

  På AB Franska Bukten är vi specialiserade på ventilation, energi och fastighetsautomation. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar för att skapa ett behagligt inomhusklimat samtidigt som energiförbrukningen minimeras.

  Vi har erfarenhet och expertis inom flera områden såsom installation, underhåll och reparation av ventilationssystem, värmeåtervinning, klimatanläggningar och energioptimering.


  Vår personal består av skickliga och erfarna konsulter och tekniker som håller sig uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste trenderna inom branschen. Vi arbetar i olika typer av fastigheter, inklusive kontor, bostäder, butiker och industriella byggnader. Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster till våra kunder.

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala. Ring oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er att skapa en bättre inomhusmiljö samtidigt som ni minskar era energikostnader.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER