Service och entreprenad

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med service och entreprenad. Skriv gärna lite kort om vilket företag, förening eller offentlig organisation du representerar.    Ansvarig för affärsområde
  Service & Entreprenad

  RICHARD BJÖRN
  08-400 615 03 
  richard.bjorn@franskabukten.se

  Entreprenad och service inom ventilation


  På Franska Bukten är vi specialiserade på ventilation, fastighetsautomation och energi. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar för att skapa ett behagligt inomhusklimat samtidigt som energiförbrukningen minimeras. Vi levererar hela kedjan från projektering, utredning, installation och utförande av entreprenader till efterföljande service och återkommande kontroller.

  Vi använder beprövade metoder och bidrar gärna med förbättringsåtgärder vid ny- och ombyggnation, serviceprojekt, felavhjälpande service och OVK-projekt.

  Tjänster inom ventilation

  • Åtgärder efter OVK
  • Ventilationsservice och serviceavtal
  • Entreprenad och installation
  • Kanaltätning och energibesparingsprojekt
  • Felavhjälpande underhåll
  • Fastighetsautomation, el och ventilationsstyrning
  Väldigt professionell energianalys som i slutänden sparade vår BRF på tiotusentals kronor årligen.

  Jerker Svanberg, BRF Svalan

  Franska Buktens ventilationstjänster

  Vi arbetar i olika typer av fastigheter, inklusive kontor, bostäder, butiker och industriella byggnader. Vi strävar alltid efter att hitta de mest effektiva och hållbara lösningarna för våra kunder och deras unika behov.

  Kontakta AB Franska Bukten för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att skapa en bättre inomhusmiljö samtidigt som ni minskar era energikostnader.

   När ni vänder er till Franska Bukten får ni tillgång till skickliga och erfarna konsulter och tekniker som håller sig uppdaterade med den senaste tekniken och trenderna inom branschen. Vårt mål är att alltid leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster åt våra kunder.

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   


  TJÄNSTER INOM SERVICE OCH ENTREPRENAD