Projektering

Behöver ni hjälp med VVS-projektering?
Kontakta oss!    Ansvarig för projektering

  VVS-projektering 


  Våra konsulter har lång erfarenhet av uppdrag som projektörer åt privata, kommersiella och offentliga fastigheter i hela Stockholmsområdet. När ni anlitar oss kan ni räkna med samarbete med kompetenta ingenjörer som är lyhörda inför beställare och övriga som är involverade i projektet. Vi strävar alltid efter att ta fram en systemlösning som är optimerad för hållbarhet och energieffektivitet enligt uppdragets ekonomiska ramar.

  Erbjudandet i korthet

  • Projektering av värme-, ventilation och VA-system
  • Hyresgästanpassningar
  • Produktionsskiss
  • Utredningar och tekniska inventeringar
  Kunniga, pålitliga och ödmjuka. De ser till kundens bästa!

  Ann E

  Projektering med Franska Bukten

   

  Dagens krav på energieffektivisering och hållbara systemlösningar gör att noggrann kartläggning och planering behövs inför och under byggnadsprojekt i alla storlekar.

  Vårt mål är att skapa ett inomhusklimat där människor kan växa, arbeta, utbilda dig och leva i komfort. Våra erfarna konsulter använder sig av beprövade metoder men hänger samtidigt med i nutidens innovativa energilösningar. 

  Vi erbjuder erforderligt kalkylerade, energieffektiva och ekonomiskt fördelaktiga systemlösningar för dig som brukare; och en hängiven, lyhörd partner med bra, tillgänglig service för dig som bygger.

  Naturligtvis projekterar vi allt i 3D med samordning mot andra projektörer i projektet med hjälp av bland annat MagiCad. 

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER