Kartering

Behöver du mer information gällande kartering av er ventilation? Skriv gärna vilket företag, förening eller offentlig organisation som du representerar.    Ansvarig för ventilation

  FREDRIK JÖNSSON
  08-400 615 01
  fredrik.jonsson@franskabukten.se

  Ventilations-kartering


  Franska Bukten löser era ventilationsproblem, ingen utmaning är för stor för oss. Vi projektanpassar alla utredningar efter era behov och önskemål. Problematik med luft- och luktöverföringar, låg luftomsättning, oljud och buller eller dåligt inomhusklimat är vardag för oss. Vi brinner för att lösa era problem men arbetar även proaktivt i utredningar kring installationsinventeringar, ventilationsanpassning och energibesparing där hållbarhet och låg livscykelkostnad är våra ledord. 

  Erbjudandet i korthet

  • Utredning och problemlösning
  • Helhetsleverantör från utredning till utförande
  • Förstudier och installationsinventeringar
  • Energieffektivisering
  Vi känner Franska Bukten sedan ett antal år. Fredrik Jönsson har hjälpt oss i olika sammanhang, alltid snabbt och professionellt. Det är förvånansvärt nära mellan Franska Bukten och oss som fastighetsägare, vilket man inte upplever så ofta nuförtiden. 

  Hania R

  Så här jobbar Franska Bukten

  Att injustera ventilationssystem är både tidskrävande och komplicerat, något som därför kräver såväl analytisk förmåga som ett metodiskt arbetssätt. För att säkerställa rätt kompetens bör därför bevis om certifierad personal kunna uppvisas. Injusteringscertifikat är inget direkt krav för utförande av injustering men en tydlig kvalitetsstämpel och intygande om erforderlig kunskap och erfarenhet.

  På Franska Bukten har vi självklart certifierade injusterare.

   


  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER