Kanaltätning och energi-besparing

Vill du ha mer information om energibesparing och uppgradering av äldre hus? Kontakta oss! Skriv gärna vilket företag, förening eller offentlig organisation du representerar.    Ansvarig för ventilation

  FREDRIK LEJSKOG
  08-400 615 02
  fredrik.lejskog@franskabukten.se

  Energibesparing och kanaltätning


  Uppgradera ert sekelskifteshus från självdragsventilation till mekanisk ventilation. Ett bra inomhusklimat och energianvändning enligt dagens standard är inte längre bara för nybyggda hus. På Franska Bukten är vi experter på att uppgradera hus av äldre byggår till mekaniskt till- och frånluftssystem med återvinning.

  Beroende på förutsättningarna hos din fastighets vindsutrymme och befintliga kanaler kommer vi med en lösning som passar era önskemål. Vi räknar alltid ut Livscykelkalkyler utifrån flera förslag och scenarion så att du som beställare tryggt kan välja en bra balans mellan kostnad och inomhusklimat.

  Erbjudandet i korthet

  • Analys av fastighetens kanaler på vind
  • Beräkning av LCC-kalkyler
  • Uppgradering till mekanisk ventilation med återvinning
  • Tätning av befintliga kanaler
  • Drift- och energiövervakning
  Väldigt professionell energianalys som i slutänden sparade vår BRF på tiotusentals kronor årligen.

  Jerker Svanberg, BRF Svalan

  Så här jobbar Franska Bukten

  Oavsett om det är ett lagkrav som ska uppfyllas, eller driftsekonomi och inomhusmiljö som behöver förbättras, finns vi på Franska Bukten här för att hjälpa er. Vi har lång erfarenhet av att stötta fastighetsägare i att uppgradera äldre byggnader till dagens standard. Vi erbjuder hållbara, effektiva lösningar utefter era önskemål och förutsättningar, allt för att ni ska lyckas uppnå en god balans mellan kostnad och inomhusklimat. 

  Våra kontor finns i Sandviken och Stockholm. Tack vare att konsulterna reser och gör kundbesök har vi har ständigt personal i Sandviken, Gävle och Uppsala.

   

   


   

  FRANSKA BUKTENS TJÄNSTER