I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

left

mid

right

FRANSKA BUKTEN

AB Franska Bukten är ett modernt konsult- och serviceföretag inom fastighetsteknik. Vi är i dagsläget 18 medarbetare som främst arbetar med OVK-besiktningar, energiberäkningar, ventilationsservice och entreprenader. Vi arbetar framförallt i Stockholm och kringliggande kommuner men är även verksamma i Uppsalaområdet. Vi har varit verksamma sedan 2008 då vi startade vår verksamhet från lokaler i Franska bukten vid Slussen i Stockholm. Numera har vi kontorslokaler på Magnus Ladulåsgatan vid Södra stationsområdet, Södermalm.

Fastighetsteknik med kvalitet

Våra kunder ser teknisk kompetens som viktigt så att arbetet vi utför i byggnaden är genuint pålitligt beträffande kvalitet. Vår energiberäkning kartlägger byggnadens konstruktion beträffande bland annat energiprestanda och vi tar fram åtgärdsförslag för ventilationssystemet som exempelvis service och injustering. I vissa fall efterfrågas besiktningar där utfärdande av energideklaration och OVK-protokoll är viktiga delar i vår leverans.

Senaste nytt

VÅRA TJÄNSTER

OVK

OVK-besiktning
Vi hjälper BRF och kommersiella fastighetsägare med OVK-besiktningen. Varje år gör vi över hundra besiktningar av fastigheter i Stockholmsområdet. Vi har 7 OVK-certifierade (riksbehörighet K) som tack vare Franska Buktens höga aktivietet har stor erfarenhet och pålästa gällande aktuella OVK krav och regler. Det går snabbt och enkelt att boka in oss. Kontakta oss så återkommer vi direkt till er med bra prisförslag.

Energideklaration

Energideklaration
När ni vill göra en genomgång av er byggnads energianvändning för att utfärda en enrgideklaration vänder ni er till Franska Bukten och våra certifierade energiexperter (CEX). Som underlag i genomgången analyserar vi er tekniska dokumentation om fastighetens konstruktion och det material som använts i byggnaden. Vår energiexpert besöker er och gör en okulär besiktning av husets centrala delar som innefattar värmecentral, ventilationssystem, isolering och fönster.

Service/Entreprenad

Entreprenad
Våra tekniska konsulter är uppskattade bland byggbranschens kollegor i Stockholmsområdet som pålitliga projektdeltagare i entreprenadarbeten inom ventilation. Vi anpassar efter de behov som ställs av huvudprojektets ansvariga.

Ventilationsservice
För att hålla ventilationssystemen väl fungerande gör vi löpande service och underhåll. Er fastighet får därigenom bättre driftsekonomi och inomhusmiljön trivsammare.

Energiberäkning

Energiberäkning
Vid energiberäkning för er byggnad använder vi IDA ICE eller VIP Energy för att räkna fram energiprestanda och andra tekniska underlag som behövs vid bygglovsansökningar, miljöcertifieringar eller energikartläggningar. Våra tekniska konsulter följer branschens utveckling nära och ser till att programvaran och indata följer BBR (gällande riktlinjer, lagar och regler). Med hjälp av vår energibalansberäkning får ert hus en bra driftsekonomi och värnar miljön.

Kundbetyg: / 5

Läs mer om oss på reco.se