Servicetekniker /Ventilationstekniker

Kunnig, självständig och kommunikativ – den vi söker!

Välkommen till ditt nya jobb på Franska Bukten !
Du som söker den här tjänsten ser vi helst har några års tidigare erfarenhet av självständigt servicearbete. Kanske är du en erfaren ventilationstekniker eller en service-/drifttekniker som även har goda kunskaper om drift & service av ventilationsaggregat och fläktar. Du kanske har en behörighet eller certifiering inom något av följande områden; Kyla, Ventilation, El, VS eller Styr & Regler.

Som person behöver du vara serviceinriktad, initiativrik och noggrann för att klara jobbet. För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, gillar att jobba självständigt och gillar att lösa problem åt våra kunder.

Vi hoppas Du är en glad och utåtriktad person som tar ett tydligt eget ansvar och hittar lösningar i vardagen. Eftersom vi även arbetar mycket i bostadsrättsföreningar är det såklart även en fördel om du är socialt lagd och gillar att träffa nya människor!

Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra servicetekniker, montörer och projektledare.

Konkreta arbetsuppgifter en servicetekniker kan ha är bland annat:

• på egen hand eller tillsammans med dina kollegor planera och utföra underhåll

• servicebesök efter inkommen serviceorder / felavhjälpande underhåll

• planerade servicebesök

• enklare utredningar

• service på aggregat och fläktar

Inom avdelningen finns service-/ projektledare, servicetekniker, ventilationsmontörer och inom företaget finns även sakkunniga, konstruktörer, injusterare, ventilations-/energikonsulter och besiktningsmän.

Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det! Låter detta som något för dig?

Läs mer om oss på https://franskabukten.se/

Skynda och skicka in en ansökan redan idag !

Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats…

Ansök redan idag

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Då kan vi ta kontakt med dig redan i ett tidigt skede när behovet dyker upp.

Franska Bukten har en långsiktig ambition att växa och är alltid intresserad av att knyta nya duktiga medarbetare till oss.

Skicka ett mail till oss där du berättar om dig själv, vilken tjänst du är intresserad av. Bifoga gärna ditt CV.

 

Ansvarig för denna rekrytering

Richard BJÖRN

070-225 57 45
richard.bjorn@franskabukten.se