Lärling ventilation

Vill du arbeta med Ventilation?
Vi söker fler medarbetare till vår verksamhet som växer.
Är du initiativtagande och tycker det är roligt att arbeta med händerna?
Är du ansvarstagande och ger det där extra för att kunden skall bli nöjd?
Vill du arbeta med ventilation?
Om du svarar JA! på alla 3 frågorna tycker vi att du skall läsa vidare:
AB Franska Bukten är ett företag som arbetar med allt inom ventilation och energi. Det som utmärker oss är att vi levererar kvalitét och har en öppen dialog med våra kunder. När vi utfört ett arbete, har det blivit rätt utfört.

Vi växer och vi söker nu fler kollegor som vill arbeta tillsammans med oss.

Kanske arbetar du med ventilation idag, montör, servicetekniker, injusterare, besiktningsmanså skicka in en ansökan och beskriv vad du vill arbeta med och dina erfarenheter.

Vill du bli lärling hos oss?

Nu finns det en möjlighet för dig som vill lära dig ett yrke från grunden ute i verkligheten i en god kamratskap och samtidigt få en lön.

Ta chansen att bli lärling och utveckla dig hos oss !

Du som söker till oss får gärna ha tidigare erfarenheter av att arbeta med händerna. Kanske har du varit snickare, hantverkare eller så har du jobbat med ventilation tidigare.  Det viktigaste är inte exakt vad du har gjort, utan att du är en driven, händig och intresserad person som har intresse av vårt arbete.

Om du inte har B-körkort så blir det längre fram väldigt svårt att utföra det här jobbet, meddela oss det direkt i så fall. Vi vill att du isåfall att du visar en plan på hur du tänkt skaffa ditt körkort inom ett par månader.

Som person tror vi att du är lösnings och serviceorienterad, initiativrik och noggrann. Du är en glad och utåtriktad individ som tar ett tydligt eget ansvar som vill hitta lösningar i vardagen. På sikt är tanken att du själv blir en ledande montör.

Eftersom vi träffar både kunder och hyresgäster varje dag är det såklart en fördel om du är socialt lagd och gillar att träffa nya människor!

Du kommer ingå i ett team tillsammans med en erfaren teamledare som också blir din mentor.

Konkreta arbetsuppgifter ett serviceteam kan ha är:

  • åtgärder efter en obligatorisk ventilationsbesiktning(OVK) där det finns anmärkningar som måste åtgärdas så som; byte av filter, utbyte/ komplettering av ventiler, rengöring av kanaler och don.
  • installationer,
  • service på aggregat och fläktar.
  • enklare utredningar,
  • Mättekniker vid ovk.
  • Biträde vid injustering.

Låter detta som något för dig?

Använd i så fall initiativrikedomen vi efterlyste för en liten stund sedan och skicka in en ansökan redan idag till:

rekrytering@franskabukten.se

Urval sker löpande.

Ansök redan idag

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Då kan vi ta kontakt med dig redan i ett tidigt skede när behovet dyker upp.

Franska Bukten har en långsiktig ambition att växa och är alltid intresserad av att knyta nya duktiga medarbetare till oss.

Skicka ett mail till oss där du berättar om dig själv, vilken tjänst du är intresserad av. Bifoga gärna ditt CV.

 

Ansvarig för denna rekrytering

Richard Björn

070-225 57 45
richard.bjorn@franskabukten.se