Serviceledare / Projektledare ventilation

Vill du leda, stötta och inspirera kollegor?

I din vardag hos oss kommer du leda medarbetare i det dagliga arbetet. Det kan vara projekt som syftar till att få en godkänd ovk, generellt förbättra inomhusklimatet eller installera nya ventilationsanläggningar.

Du kommer ingå i en avdelning tillsammans med projektledare, servicetekniker, montörer och du kommer få vara delaktig i företagets samtliga skeden från första kontakt med kund, offerering, leda utförandet, följa upp utfört arbete, återkoppla till kund samt ta fram underlag inför fakturering.

Det är viktigt att att du kan planera långsiktigt, men även att vara beredd på att få ändra i planeringen, då nya prioriteringar kan uppkomma. Du kommer få vara med att påverka hur vi arbetar och tillsammans med oss andra ta fram nya förslag och förbättra verksamheten.

Du som söker den här tjänsten tror vi har några års tidigare erfarenhet av ventilationsarbeten. Kanske har du varit montör, ovk-besiktningsman, injusterare eller serviceledare inom drift.. Det viktigaste är inte exakt vad du har gjort, utan att du är en person som vill ta ansvar, leda, stötta andra, har erfarenhet av ventilationsarbete, främst åtgärder efter en OVK . Om du inte har B-körkort så blir det väldigt svårt att utföra det här jobbet, så det är ett krav.

Som person behöver du ha tålamod, vara kommunikativ, serviceinriktad och beredd på att ta ett stort eget ansvar för leveransen. Kort sagt helhetsansvar från ax till limpa. För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, och att du förstår att kommunikation och återkoppling förebygger många situationer.

Inom avdelningen finns service-/ projektledare, servicetekniker, ventilationsmontörer och inom företaget finns även sakkunniga, konstruktörer, injusterare, ventilations/energikonsulter och besiktningsmän.

Det finns mycket kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det hos oss!

Låter detta som något för dig?
Anta utmaningen – Sök tjänsten!
Skynda och skicka in en ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande.

Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats…

Ansök redan idag

Du kan alltid skicka in en spontanansökan till oss. Då kan vi ta kontakt med dig redan i ett tidigt skede när behovet dyker upp.

Franska Bukten har en långsiktig ambition att växa och är alltid intresserad av att knyta nya duktiga medarbetare till oss.

Skicka ett mail till oss där du berättar om dig själv, vilken tjänst du är intresserad av. Bifoga gärna ditt CV.

 

Ansvarig för denna rekrytering

Richard Björn

070-225 57 45
richard.bjorn@franskabukten.se